App Guia Balaguer.. Servicios turísticos Balaguer Lleida

DISSENY VIATGES

SETMANA SANTA MARROC

Aquesta Setmana Santa, embranca't en una aventura única cap al Marroc i descobreix les seves fascinants destinacions. A Tànger, deixa't captivar pel seu encant costaner i el seu ric patrimoni històric, amb una barreja de cultures que et transportarà a una altra època.

A Chaouen, la Ciutat Blava, endinsa't en carrers estrets plens de cases pintades de blanc-i-blau, creant un entorn tranquil i pintoresc. Els mercats locals ofereixen artesanies úniques i el caràcter autèntic de la ciutat et captivarà.

Marrakech, una fusió de tradició i modernitat, t'espera amb els seus mercats vibrant i la majestuositat de la plaça Jemaa el-Fna. Deambula pels jardins exquisits i experimenta la riquesa cultural que la ciutat té per oferir.

Amb aquesta oferta de viatge, podràs explorar la diversitat del Marroc, des del nord místic fins a les ciutats dinàmiques del sud. Gaudeix de l'hospitalitat marroquina, deliciosa gastronomia i experiències inoblidables. Un viatge que et deixarà amb records duradors i la fascinació per la riquesa cultural del Marroc.



 

Més informació