App Guia Balaguer.. Servicios turísticos Balaguer Lleida

BRODATS PAQUITA

LA PLANA, 25

973450765
Moda y confección
ConfecciónLencería, mercería, complementosModa

Francesca Botigué

Sóc brodadora des de l’any 1968. Des dels meus inicis, a l’edat dels 18 anys, ja vaig començar a treballar a títol personal. Amb una màquina de cosir, i durant els següents 20 anys, el meu projecte era ampliar la maquinària i començar a ensenyar el meu ofici a gent de totes les edats.

Passat aquest període de temps, i degut a la davallada en el nombre d’alumnes, em vaig plantejar dedicar-me només al tema dels brodats i els arranjaments. Vaig començar a treballar de cara al públic a través de botigues de venda de roba i també de gent del carrer que necessités brodar o arreglar qualsevol peça de roba. Em vaig fer publicitat a través del Programa de la Festa Major, del Llibre de Sant Antoni, etc. Participant varis anys a la Fira de Balaguer i a fires d’Artesans, fins al dia d’avui m’he dedicat a l’artesania manual. També s’ha de tenir en compte, la col.laboració desinteressada a la confecció de vestits per a l’espectacle de Viu la Passió, per les colles sardanistes i pels gegants de la ciutat.

El pas del temps, l’evolució creixent del negoci, les ganes de fer alguna cosa diferent i innovadora en l’activitat, m’han fet reflexionar i arribar a la decisió que passa per invertir en noves tecnologies que em permetin millorar la qualitat del servei.

Roba

Roba laboral: davantals, armilles, anoracs, jerseis, granotes, bates, etc.

Roba Infantil: pitets, body, joguines etc.
Tèxtil llar: Toballoles, llençols…

Altres tèxtils

Altres: mantetes protectores per cavalls, motxilles, bosses esportives i per a roba, motxilles, accessòris

Serveis

Brodats de tot tipus: a l’engròs o individualitzats, noms a roba de casa.

Arranjaments de roba.
Tires de noms per marcar roba per a residències, escoles, campaments…